Monday, September 23, 2013

Джейсън Стейтъм с нов инцидент на снимачната площадка



Втори зловещ инцидент претърпя холивудският екшън герой Джейсън Стейтъм при престоя си у нас. Този път звездата се хвърли с камион в Черно море и едва не се удави, докато опитваше да направи каскада при заснемането на сцена от „Непобедимите 3”. За злополуката разказа партньорът му и участник в мелето Тери Крюс, при участието си в шоуто на Джей Лено.




„Ужасът който преживяхме е неописуем, бяхме толкова близко до смъртта. Докато правехме каскадата камионът го караше Джейсън Стейтъм. Вместо да внимаваме, ние нещо се разприказвахме и на всичкото отгоре пиехме шейк. По сценарий камионът трябваше да спре там където започва морето, ама той взе, че не спря. Преобърнахме се и започнахме да потъваме. Нищо не можах да направя, освен да се разкрещя с пълно гърло „Джейсън!” Добре, че не бях вътре, защото не знам” , разказва уплашеният Крюс.

За щастие Джейсън Стейтъм не губи присъствие на духа и успява да се измъкне, докато огромната машина потъва във водата. Хладнокръвно съблича мокрите дрехи и ги оставя да съхнат, след което нарежда на снимачния екип сцената да се повтори пак.

„Какво! Та ние едва не умряхме!” изкрещява втрещеният Тери Крюс и заключава, че Стейтъм е наистина едно много лошо момче.

Интерес предизвикват застраховките на актьорите – участници в „Непобедимите 3”. Ако с някой от тях се случи каквото и да било нещастие, обезщетенията ще бъдат в размер на милиони американски долари.

Преди около две седмици Джейсън Стейтъм претърпя първи инцидент, който също стана във водата. Тогава актьорът отказа да ползва услугите на професионален каскадьор и се нагърби сам да изпълни трудна каскада в басейн.

Hotnovini.com


..................................................................
Особености на изневярата
..................................................................
Червеното буди страстите
.................................................................
Грешки в интимния живот на жените
.................................................................







No comments:

Post a Comment