Monday, September 9, 2013

Грешки в интимния живот на жените

1. Приемате, че той е "винаги готов" за секс

Може и да е вярно за тинейджърите, но съвсем не е задължително за мъжете. Веднъж след като мъжът е навлязъл в 20-те, вече твърде много неща се съревновават за енергията му. Стрес от работа, сметки, ежедневие и още редица други неща може да подтискат сериозно либидото му. Мъжът не е просто вибратор, който може да включите във всеки един момент. Това не означава, че той повече не ви желае - просто наистина е вероятно да не е в настроение.

2. Смятате, че сексът свършва, когато и той свърши

Само защото той е бил «препълнен» не означава, че и вие сте. Дайте му да разбере, че вие още не сте готова и му помогнете да намери начин да довърши работата си, използвайки устни, ръце и други.

3. Срамувате се от тялото си

Цифрите на кантара не са това, което ви се иска. Затова избягвате секса - защото смятате, че тялото ви ще го отблъсне. Или пък не става въпрос за килограми, а за отпуснатите ви след раждането гърди... Каквото и да е това, което на вас не ви харесва, не го вменявайте на него. Ако той иска да прави секс с вас, значи ви смята за секси.
4. Не му помагате да ви доставя удоволствие

Да бъде доставено удоволствие на една жена съвсем не е лесна задача. Така че - помогнете му, давайте му насоки - кога, къде, как, колко бързо и т.н.

Ако сте твърде срамежлива, за да му кажете на глас, измислете друг начин да го насочите. Не забравяйте, че комуникацията винаги е важна - а в секса е от ключово значение.

5. Реагирате остро на предложенията му да опитате нещо ново

Няма нищо лошо в това да експериментирате нови неща в секса - това не е грях. Също така, това, че той е предложил да опитате, не означава, че ви критикува за любовните ви умения. Това е просто един опит за разнообразие, а най-хубавото от всичко е, че иска да го пробва с вас.

Lifestyle.ibox.bg
No comments:

Post a Comment