Saturday, July 27, 2013

Хиляди българки предлагат любов в Интернет




Приблизително 10 000 българки предлагат платени ласки в Интернет. Най-често с древната професия в онлайн вариант се занимават момичета и жени между 18 и 36 години. Но има и случай, в които и 16-годишни девойки предлагат плътта си в Интернет пространството, като това, разбира се е подсъдимо. Също така в онлайн каталозите можем да видим и жрици от по 50 и нагоре.

В един от по-големите ''палави'' сайтчета има публикувани точно 7283 обяви за жени, които предлагат платен секс. В повечето от обявите палавите госпожици и госпожи прикачват и разголени снимки, на които ясно се виждат прелестите им, а самите обяви са написани с ужасни правописни грешки.

''Огненото ми тяло, което е адски топло жадува да бъде част от теб'', примамва разкрачена девойка, която гледа с поровокативен поглед от екрана на компютъра. Тя се представя като ''палавата Мими''.

В обявите те уточняват условията си, дали акта да бъде на ''твой терен или в хотел'' или те разполагат вече с такъв. Обикновено тарифите варират около 50-100 лева на час, като тунингованите със силикон мацки се предлагат за сумата от 200 лева.

В сайтовете може да се срещнат и по-екзотични ''екземпляри'' от женски пол, сред които гъркини, рускини и африканки дори. Има и 8 бразилки, които бръмчат в района на София за цена от 80 евро на час.

Според слуховете, сред жриците имало и бивша фолк певица, както и тв водеща, които се пускали за твърдата цена от 120 лева на час. На клиентите обаче, които успявали да ги разпознаят, те категорично отричали самоличността си, разкриват от ''Всеки ден''.

Lifestyle.ibox.bg

...................................................
Вижте как здраво оплюха Мишо Шамара!
..........................................................................
Млад здравеняк УХАЖВА упорито Алисия
..........................................................................
ДесиСлава нападна Емилия
..........................................................................
Мега скандал! Багата заплашва плеймейтка
.........................................................................




2 comments: