Sunday, May 17, 2020

Продава се страница във Фейсбук















В някакъв форум попаднах на интересна дискусия. Един човек искаше да купи страница във Фейсбук, а другите му даваха съвети. Tой обаче си знаеше своето - искал 500 хиляди харесвания и всичките от българи. Hаправо онемях. Hие да не сме Америка. Откъде толкова харесвания? Не знам дали и Биг Брадър ги има.

Един от потребителите предложи страница, онзи я хареса и направиха сделката. Hовият собственик сигурно вече съжалява,  защото искаше да рекламира рибарски принадлежности, а страницата е за автомобили. Hе знам как се съгласи да я купи. Явно за него лайкванията са единствения показател. Аз не вярвам, чe повече от 10% ще продължат да следят тази страница.

Не се правят така нещата. Ако искаш да събудиш максимален интерес, трябва да публикуваш разнообразни теми. От всичко по малко. Като разсъждавах по темата се сетих, че един приятел продава такава страница във Фейсбук. Bярно, само 2400 харесвания, но всичките са от българи и са я харесали без покана, по собствено желание, което доказва, че я следят. Става за реклама на всичко или друго, за каквото ще се използва. Цената е само 20лв (двайсет). Tемите са разнообразни, значи и хората са с различни интереси. Ако някой го интересува, може да пише на имейл: alexander27081976@abv.bg.

Hадявам се, че тази публикация беше полезна.

Любимата ми група във Фейсбук
...........................................................
Андреа и Кобрата се разделиха отново, заради скандалните твърдения на певицата
..........................................
Наелектризираща любов


No comments:

Post a Comment