Wednesday, August 21, 2013

Кое ви пречи да изживеете разтърсващ оргазъм?





2/3 от всички жени по света са симулирали поне веднъж оргазъм, а за много от тях това е ежедневие. Какво спира толкова женският пол да изпитва онова огромно удоволствие от секса и да се преструва пред партньора си? Предразсъдъци, табута, митове, забрани, всички тези неща, събрани накуп затормозяват жените и им пречат да са пълноценни в интимния си живот.

Не вярвате, че сте способни физически на оргазъм

Наистина има жени, които толкова често се затрудняват да изпитат удоволствие в секса, че започват да вярват в своята фригидност и невъзможност да стигнат до оргазъм. Освен ако нямате здравословен проблем, удостоверен от лекар и потвърдена диагноза, нямате основания да се притеснявате.




Стрес

Работа, отговорности, ангажименти, домакински задължения и това всичкото от сутрин до вечер! Е, как да имате желание за секс? Оргазмът се постига, само когато сте спокойна и не мислите за нищо друго, освен за партньора си и как да ви е взаимно хубаво. Отърсете се от стресиращите преживявания през деня с отпускаща, чаша вино, бавна музика или каквото ви харесва, но ако не го направите, наистина няма как да се отпуснете за любовни приключения под завивките.

Срам от тялото

Комплексът на жената, че е малко дебела, не достатъчно красива, няма най-дългите крака и най-прекрасно оформените гърди, са сред най-честата причина тя да не може да изпита оргазъм. Когато в леглото мислите за това дали той сега гледа целулита ви или брои стриите ви или как гърдите ви не изглеждат добре в този сутиен, със сигурност няма да изпитате удоволствие. Мъжете се възбуждат от самоуверени и чувствени жени. Имайте самочувствие, че щом си е легнал с вас, ви харесва достатъчно. Отпуснете се и се насладете на момента.

Dnes.bg


....................................................................................
Валери Божинов дразни Николета с Ирина Шейх
...................................................................................
Звездите, които харчат най-много
...................................................................................
Студентка по право гореща за MAXIM
...................................................................................
Лияна с втора животоспасяваща операция
..................................................................................





No comments:

Post a Comment