Sunday, July 21, 2013

Hиколета сравни Алисия с гущер
Николета и Алисия отново са във война и този път битките между двете са по-ожесточени отвсякога.Читател на HotArena.net ни изпрати сигнал, който разобличава Николета в брутални игри срещу Алисия. Плеймейтката си позволява да сравни певицата с гущер, и то пред очите на хиляди интернет потребители.

„Николета пусна снимка на зелен гущер и намек, че това всъщност е Алисия. Феновете на певицата са бесни, според тях Лозанова прави това от ревност след като Божинов и Алисия се помириха“, алармира наш читател.

И допълва: „Враждата между Алисия и Николета уж беше приключила, след като Алисия запозна сина си със сестричката си и Божинов се похвали със снимка как е прегърнал двете си деца. Фенове на певицата и плеймейтката поздравяваха и двете, че най-накрая са се вразумили, но ето че щом няма вражда, няма и какво да се пише за тях. До тази мисъл е стигнала НиЛо, след като пак захапа Алисия.“

Грубата подигравка от страна на Николета не й прави чест и дори според най-верните й фенове, този път плеймейтката е прекрачила границите.

Hotarena.net....................................................................

АНДРЕА СЕ ПОКАЗА НА ШЕЗЛОНГА - ГРИМ, ЦАЙСИ, ПРИЧЕСКА, БАНСКИ (ВСИЧКО ОКОЛО 3000 ЛВ)

....................................................................

ДВЕ ПЛАТЕНИ МОМИЧЕТА И ЕДНА ХОМО СЕ СПОТАЙВАТ В „МИС БЪЛГАРИЯ“ (ВИЖ КОИ СА)

...................................................................

БИЛЯНА ЙОТОВСКА ПАК ПУСНА „НЕПРИЛИЧНИ СНИМКИ“ (ВИЖТЕ)

...................................................................

No comments:

Post a Comment